Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Άρη


ΠΑΟΚ ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Μέσα σ αυτά πλαίσια θα διεξαχθεί σήμερα μια βραδινή προπόνηση ώστε οι καλαθοσφαιριστές να «εγκλιματιστούν» με την ώρα του αγώνα (Σάββατο 21:00). Τα μικροπροβλήματα όμως δεν λείπουν με τον Καυκή να αντιμετωπίζει ένα τράβηγμα στην βουβωνική χώρα (έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα χθες), αλλά να αναμένεται σήμερα να επιστρέψει στις προπονήσεις ενώ χθες γύρισε στους κανονικούς ρυθμούς ο Δεμερτζής που είχε ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη.

Την ίδια ώρα ο Κ. Πατρίδας βρίσκεται στην Αθήνα για να λύσει και τυπικά (υπογραφή συμβολαίων) κάποια θέματα διακανονισμών που έχουν γίνει με άτομα στα οποία χρωστούσε ο ΠΑΟΚ (μεταξύ των οποίων και ο Αργύρης Πεδουλάκης). Όλα αυτά ενώ στόχος της διοίκησης του «Δικέφαλου» είναι να λειτουργήσει και πάλι η μπουτίκ της ομάδος κάτω από την αιγίδα της νέας εταιρίας “Παλατάκι ΕΠΕ” στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι την άλλη Κυριακή στο γήπεδο της Πυλαίας. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει πάρει αριθμό φορολογικού μητρώου και ταχτοποιεί κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες προς την εφορία. Όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ήδη τρέχει αλλά τυπικά θα αρχίσει στις αρχές του Μάρτη όταν και θα γίνει και το κάλεσμα προς τον κόσμο για την δική του συμμετοχή.

Τo καλοκαίρι η απόφαση του “Πέτζα”

O Πέτζα Στογιάκοβιτς μπορεί να πραγματοποιεί ικανοποιητικές εμφανίσεις στο ΝΒΑ, αλλά ο ίδιος αισθάνεται απογοητευμένος. Αυτό γιατί περνάει περισσότερο χρόνο σε φυσιοθεραπείες παρά μέσα στο γήπεδο όπως τονίζει και ο ίδιος : “Aυτό το καλοκαίρι είναι η ώρα για την μεγάλη απόφαση αν θα σταματήσω η όχι το μπάσκετ”. Οπότε πολλοί κάνουν τον συνειρμό ότι το καλοκαίρι να αποτελέσει την ώρα της μεγάλης επιστροφής (Κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες βέβαια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...