Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: 92-72


O ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε δυνατός μόνο στα πρώτα πέντε λεπτά, 15-9. Στην συνέχεια έκανε το λάθος να ακολουθήσει το γρήγορο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Παπαδόπουλος χρεώθηκε με 2 φάουλ και πήγε στον πάγκο ενώ οι Γκρέγκορι και Μονρόε δεν μπορούσαν να τα κάνουν όλα και περιορίστηκαν σε εκείνο το σημείο. Το ημίχρονο έληξε 53-37 και όταν δέχεσαι τόσους πόντους στο πρώτο ημίχρονο δεν έχεις τύχη. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του και το αποτέλεσμα ήταν το 80-48 στο 30`. Στην 4ή περίοδο ο ρυθμός έπεσε και ο “Δικέφαλος” απλά μείωσε την διαφορά στο τελικό 92-72

Τα δεκάλεπτα: 33-21, 53-37, 80-48, 92-72

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 2, Πεν 2, Τσίλντρες 13, Βούισιτς 10, Χαλπερίν 11, Κλέιζα 13, Μαυροκεφαλίδης 8, Βασιλόπουλος 6, Γλυνιαδάκης 10, Σχορτσανίτης 7, Παπανικολάου 2, Τεόντοσιτς 8

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μονρόε 17, Καυκής 6, Γκρέγκορι 20, Ταπούτος, Καλλές 2, Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 11, Ντρόμπνιακ 4, Γκετσέφσκι 6, Χέλιγουελ 2, Δεμερτζής 4

Γιάννης Δεμερτζής (παίκτης ΠΑΟΚ): "Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Εμείς μετά από μία καλή εμφάνιση με το Μαρούσι ήρθαμε να παίξουμε χωρίς να παρουσιαστούμε όπως έπρεπε. Ξέραμε ότι έπρεπε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι από την άμυνα με τον Ολυμπιακό όμως να είχε 72% στα δίποντα. Εμείς θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την διακοπή εν όψει της συνέχειας και να επιστρέψουμε στις νίκες".

Ανδρέας Γλυνιαδάκης (παίκτης Ολυμπιακός): "Εμείς σήμερα θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά το παιχνίδι όπως και σε κάθε παιχνίδι. Καταφέραμε να στοχεύσουμε στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ όπως στο πικ εν ρολ και να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Είχαμε διάθεση, τρέξαμε και μοιράσαμε την μπάλα. Δεν είναι μόνο η διαφορά και καταφέραμε να κάνουμε αυτήν την εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού".

Σούλης Μαρκόπουλος (τεχνικός ΠΑΟΚ): "Ο Ολυμπιακός έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και ήταν ανώτερος σε όλες τις γραμμές. Μας έβγαλε έξω από το παιχνίδι, μας πίεσε στην περιφέρεια όπου είχαμε χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα και εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες μας και πήρε μία εύκολη νίκη.

Η εμφάνισή μας δεν ήταν ωστόσο ανάλογη με τις προηγούμενες. Δεν παλέψαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Πλέον θα δούμε τα λάθη μας και που στερήσαμε ώστε να εμφανιστούμε πιο δυνατοί στην συνέχεια και στην θέση που θα καταλάβουμε στην κανονική περίοδο.

Κάθε ομάδα δεν είναι το ίδιο στην έδρα της και εκτός έδρας. Όλες οι ομάδες δεν είναι της ίδιας δυναμικής όπως του Ολυμπιακού. Όπως για παράδειγμα του Περιστερίου χωρίς να θέλω να θίξω την ομάδα του Περιστερίου. Δεν παίξαμε καλά αλλά και με την άμυνά του και την πίεση μας έβγαλε από το παιχνίδι".

Παναγιώτης Γιαννάκης (τεχνικός Ολυμπιακός): "Εμείς ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή και σοβαρή ομάδα που έχει βελτιωθεί από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα έπρεπε να είμαστε σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ήμασταν σοβαροί, είχαμε υψηλά ποσοστά με τα παιδιά να είχανε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και θέλαμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα πάρα πολύ καλό μπάσκετ.

Συνεχίζουμε και δουλεύουμε για να είμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι και εύχομαι καλή δύναμη στην συνέχεια στον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Είναι φυσιολογικό ότι και τα παιδιά σε ένα παιχνίδι δυνατό θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και με διάθεση σε όλο το διάστημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...