Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΚΑΣΘ τίμησε το Σούλη Μαρκόπουλο


Για την πολύχρονη προσφορά του στο μπάσκετ και τον αθλητισμό, τιμήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, από την Ενωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης. Την τιμητική βράβευση προς τον κ. Μαρκόπουλο έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ κ. Σάββας Λόρτος. Ο κ. Μαρκόπουλος, χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το επάγγελμα του προπονητή και ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας και πρωτίστως τα μέλη της οικογένειάς του.

Καλαϊτζίδης: «Με την ίδια αποφασιστικότητα»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελλήνιο, αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Δημήτρη Πατρίδα για τον χαμό στενού συγγενικού του προσώπου και δήλωσε: «Αφιερώνουμε νίκη στον Δημήτρη Πατρίδα Πατρίδα που είναι κοντά στην ομάδα και έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο, τον πεθερό του. Ξέραμε ότι ο Πανελλήνιος είναι πολύ καλή ομάδα και μόνο ότι γυρίσαμε δύο φορές από το - 9 τα λέει όλα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Εχουμε δύσκολη σειρά από ματς και θέλουμε να εμφανιστούμε το ίδιο αποφασισμένοι στη συνέχεια».

Αναφερόμενος στο θέμα των πολλών χαμένων βολών, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο χάνουμε τόσες βολές. Δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Μας έχουν στοιχίσει οι βολές και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...