Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Η "ΣΑΡΙΣΑ" παίρνει ψηλό


Το Σαββατιάτικο (6/2) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Ντέιβιντ Μπλατ στον Αρη, όχι όμως μόνο αυτό.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα (επέστρεψε και ο Νίκος Αργυρόπουλος) και προσπάθησε να "ντοπάρει" τους παίκτες του τονίζοντας ότι πιστεύει στις δυνατότητές τους. Την ίδια ώρα ο προπονητής του Αρη ενέτεινε το ψάξιμο για ψηλό και αυτό γιατί σήμερα η εταιρία "ΣΑΡΙΣΑ" έκανε πράξη την υπόσχεσή της και έδωσε χρήματα για να αποκτηθεί ο φόργουορντ - σέντερ που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αυτό επιβεβαίωσε και το μέλος της εταιρίας, Τάκης Γεωργούλης, μιλώντας στα "Αθλητικά Νέα". «Από σήμερα άρχισε περαιτέρω καταβολή χρημάτων από τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να πέσουμε διάνα, στο φόργουορντ που θέλουμε".

Παράλληλα, αποκάλυψε τα πλάνα της «ΣΑΡΙΣΑ» : "Πρώτος στόχος είναι να πάρει η Σάρισα το 30% των μετοχών. Καταρχήν θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με τον κ. Τζεβελέκη για να επιστρέψει στην προεδρία της ΚΑΕ. Παλαιότερα ήταν μόνος του, τώρα θα τον βοηθήσουν και άλλοι άνθρωποι. Προσωπικά εκτιμώ ότι υπάρχει θετικό κλίμα για να επιστρέψει και θα επιδιώξουμε και άλλη συνάντηση. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδεχτεί την πρόσκληση. Αποφασίσαμε επίσης δύο τρία μέλη να πλαισιώσουν τη σημερινή διοίκηση της ΚΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...