Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Χρειαζόμαστε έναν δυνατό ΠΑΟΚ


Ο γκαρντ της Καβάλας Αλέξης Κυρίτσης που επέστρεψε στο “Παλατάκι” της Πυλαίας ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και συνέβαλε αποφασιστικά στην σπουδαία επικράτηση των φιλοξενούμενων μίλησε στoν "Κόσμο του Μπάσκετ" μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Καβαλά..

“΄Ηταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση, ήμασταν πολύ εύστοχοι στα σουτ και καταφέραμε να σταματήσουμε τον ΠΑΟΚ κοντά στο καλάθι όση ώρα μπορούσαμε. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας και είναι μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη που μετρά διπλά, βαθμολογικά και ψυχολογικά καθώς βρισκόμασταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τώρα απομένει να κερδίσουμε τους αγώνες που πρέπει για να είμαστε πιο ήσυχοι για την παραμονή στην κατηγορία”.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει τον φετινό ΠΑΟΚ (αγωνίστηκε πέρσι ως το τέλος στον “Δικέφαλο” σε μια δύσκολη χρονιά) τόνισε :

“Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει ένα πιο σταθερό πρόσωπο και αγωνιστικά και βαθμολογικά, προσπαθεί και πάλι να ανέβει επίπεδο με πολύ έμπειρα παιδιά και προπονητικό τιμ, πάνε καλά και θα ανέβουν ακόμα πιο πολύ στην πορεία. Σίγουρα χρειαζόμαστε ένα δυνατό ΠΑΟΚ για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι για την ομάδα ότι ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έδινε τόσο σημαντικό παιχνίδι, με την Καβάλα που δεν είναι ο μεγάλος αντίπαλος για τον “Δικέφαλο”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...