Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Στο νοσοκομείο ο Φ.Βασιλόπουλος


"Πάγωσαν" όσοι βρέθηκαν χθες στο κλειστό "Μιχάλης Μουρούτσος" ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα της Δάφνης με το Ρέθυμνο ο Κώστας Πασχάλης χτύπησε εκτός φάσης τον Φώτη Βασιλόπουλο. Στην συνέχεια Ο 24χρονος γκαρντ των γηπεδούχων έπεσε στο παρκέ, γύρισε η γλώσσα του και για περίπου 15 λεπτά έμεινε αναίσθητος, ενώ αιμορραγούσε. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Ο έτερος πρωταγωνιστής του συμβάντος, ο Πασχάλης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης, όπου κατέθεσε και μετά αφέθηκε ελεύθερος. Τέσσερις ώρες μετά το χτύπημα, ο καλαθοσφαιριστής εξετάστηκε (γύρω στις 22:00) από νευροχειρούργο (η αξονική του είχε βγει καθαρή), ο Βασιλόπουλος ανέκτησε τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά αποφασίστηκε για το καλό του να επιστρέψει σε κατάσταση καταστολής.

Πασχάλης: "Ζητώ συγγνώμη"

Μετανοιωμένος παρουσιάστηκε ο Κώστας Πασχάλης για ότι συνέβη και σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση τόνισε : "Ζητώ συγγνώμη, ήταν μια λάθος κίνηση. Αισθάνομαι πολύ άσχημα. Φέρθηκα ηλίθια... Μακάρι να είναι καλά το παιδί

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Δάφνης

"Ο Α.Ο. Δάφνης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους με τον έναν ή άλλο τρόπο συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια της υγείας του Φώτη Βασιλόπουλου. Όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, τους απλούς φιλάθλους, που ένωσαν μαζί μας τις δυνάμεις -εσωτερικές και εξωτερικές- για να μπορούμε τώρα να αισιοδοξούμε για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Φώτη.

Πρώτα απ' όλα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Σπυριδούλα Τζούρα. Μέλος του ιατρικού τιμ της Δάφνης, είχε καθοριστική συμβολή στο να σωθεί η ζωή ενός νέου παιδιού. Αυτό το κορίτσι έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο στην πιο κρίσιμη στιγμή, τότε που τα πάντα ακουμπούσαν σε μια κλωστή. Λεπτή κλωστή.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τάκη Ματζάνα, συμπαίκτη του Φώτη στα πρώτα κοινά τους βήματα στον Πανιώνιο, ο οποίος τώρα έχει αφοσιωθεί στην ιατρική. Πήδηξε από την εξέδρα στο γήπεδο και μαζί με τη Σπυριδούλα παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον Φώτη.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, για την άμεση ανταπόκρισή τους, για τη σπουδή και τον επαγγελματισμό που έδειξαν.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς στο Λαϊκό, γιατί παρείχαν πραγματικές υπηρεσίες ζωής στον άνθρωπό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...