Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Μαρκόπουλος : "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο PAOK Sports Arena και αναφέρθηκε στο τοπικό ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (06/02, 21:00 Novasports 3) : “Ο Άρης θέλει να κάνει γρήγορο το παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση προσπαθώντας να έχει πολλές επιλογές. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι όχι επειδή ο Άρης έχει μία πολύ καλή ομάδα και παίκτες αλλά και γιατί θα πάμε να παίξουμε σε μία έδρα που θεωρείται από τις πιο δυνατές σε όλη την Ευρώπη. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι”.

Για τους αιφνιδιασμούς (που αρέσκεται να παίζει και η ομάδα του και ο Άρης) σχολίασε : "Για να τρέξεις θα πρέπει να υπάρχουνε προϋποθέσεις όπως και είναι και η καλή άμυνα και σίγουρα κάθε ομάδα θα ψάξει να βρει εύκολα καλά και να επιβάλλει τον ρυθμό του παιχνιδιού".

Για τις διαφορές του παιχνιδιού με αυτό του περασμένου Σαββάτου απέναντι τον Πανελλήνιο τόνισε: "Είναι τελείως διαφορετικές ομάδες αν και ο Άρης όπως και ο Πανελλήνιος αρέσκεται να τρέχει. Η μεγάλη τους διαφορά έγκειται στο ότι ο Πανελλήνιος έχει έναν χειριστή στην περιφέρεια και πολλούς εκτελεστές, ενώ ο Άρης αντίθετα διαθέτει πολλούς (οργανωτές) που μπορούν με μεγάλη επιτυχία να κουβαλήσουν την μπάλα”.

Για τον παράγοντα λάθος (και τα αρκετά που κάνει συνήθως η ομάδα του) σχολίασε: "Σε κάθε παιχνίδι κανείς δεν θέλει να κάνει λάθη και έχει σημασία το πώς θα γίνει αυτό. Το λάθος δεν είναι φαινόμενο που φαίνεται μόνο στον Άρη ή στον ΠΑΟΚ. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα έκανε πολλά λάθη απέναντι στην Παρτιζάν".

Σχετικά με το πώς αναμένει να αντιδράσουνε οι παίκτες του στην πίεση που θα τους ασκηθεί από τους φιλάθλους του Άρη που θα βρεθούν στις κερκίδες του Αλεξανδρείου επισήμανε: "Έχουμε ορισμένους παίκτες που έχουνε παίξει με την πίεση της έδρας με ορισμένους να μην ξέρουνε τι σημαίνει η έδρα του Άρη. Προσπαθήσαμε να τους δείξαμε τι θα συμβεί ή τι πρόκειται να συμβεί με το πιο σημαντικό είναι το πώς θα αντιδράσουμε στην διάρκεια του παιχνιδιού".

Σε ερώτηση ότι το παιχνίδι του Άρη στηρίζεται κυρίως στους κοντούς παίκτες της ομάδας σημείωσε: "Δεν νομίζω ότι ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει μόνο με τους κοντούς αν και έχει βέβαια και περιφερειακό παιχνίδι. Σημασία έχει τι θα σου βγει στην διάρκεια του παιχνιδιού και αυτό θα χρησιμοποιήσεις".

Τέλος σε ερώτηση για το αποτέλεσμα του αυριανού παιχνιδιού και ότι μπορεί να παίξει τον δικό της ρόλο στην τελική κατάταξη της ομάδας στο πρωτάθλημα υπογράμμισε: "Ούτε καν μας απασχολεί. Το βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Εμείς στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Κανείς δεν μπορεί να πει από την 22η αγωνιστική του Β΄ γύρου για το τι θα συμβεί στο τέλος".


Ολοκλρώθηκε και η τελευταία προπόνηση

Με μία προπόνηση η οποία διεξήχθη στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (9μ.μ, Nova Sports 1), για την 15η αγωνιστική της Α1. Η προπόνηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ανάλυση από τον προπονητή κ. Σούλη Μαρκόπουλο μέσω βίντεο και ολοκληρώθηκε με το κυρίως πρόγραμμα της ομάδας.

Στην Αθήνα ο Πατρίδας για διακανονισμούς και χορηγίες

Στα εξωαγωνιστικά ο Δημήτρης Πατρίδας βρίσκεται στην Αθήνα όπου αφού υπέγραψε συμβόλαιο διακανονισμού με τον Τζόνσεν (για τα περσινά οφειλόμενα) είναι πολύ κοντά στο να πράξει κάτι ανάλογο με έναν αθλητή που πέρασε ένα φεγγάρι από τον ΠΑΟΚ, τον Ιβαν Τόμας. Οι ενέργειες του όμως δεν σταματάνε στις “Παλαιές αμαρτίες” (χρέη) αλλά προσπαθεί να βρει νέους χορηγούς για να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια την νυν διοίκησης. Σ αυτόν το τομέα άλλωστε αναμένονται έσοδα και από την μπουτίκ του συλλόγου που το πιο πιθανό είναι να ξαναλειτουργήσει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι στο “Παλατάκι” (την άλλη Κυριακή). Tα πιο πολλά χρήματα όμως λογικά θα έρθουν από τις συναυλίες που θα φιλοξενηθούν μέσα στο Μάρτη στο κλειστό του ΠΑΟΚ και οι ευοίωνες προβλέψεις μιλούν για ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ που θα μπούνε στα ταμία του ΠΑΟΚ.

Γύρω στα 20 άτομα κοντά στην ομάδα

Στο αυριανό παιχνίδι του Αλεξανδρείου θα παραβρεθεί σύσσωμη η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (5 μέλη) καθώς και άλλα 15 άτομα που έχουν πάρει προσκλήσεις που είναι εξωδιοίκητικοί, κυρίως χρηματοδότες της ομάδας όπως πχ ο Κ. Αμοιρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...