Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Το All Star Game στον ΣΚΑΪ


Τα αστέρια του ΝΒΑ θα λάμψουν στο Ολ-Σταρ Γκέιμ του Ντάλας μέσα από τη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όλες οι εκδηλώσεις της σπουδαίας γιορτής του Αμερικανικού μπάσκετ θα μεταδοθούν σε απευθείας σύνδεση από τον ΣΚΑΙ.

Το ξεκίνημα θα γίνει στις 4 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με το ρούκι γκέιμ, τον αγώνα ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοετείς και δευτεροετείς παίκτες του ΝΒΑ.

Στις 3 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σειρά θα πάρουν οι διαγωνισμοί. Θα απολαύσετε τρίποντα, καρφώματα, επιδεξιότητες, αλλά κι αστέρια του παρελθόντος στο διαγωνισμό των shootings stars. Ο Ρήγας Δάρδαλης, ο Κώστας Κατέβας και ο Χαράλαμπος Σαραντινάκης θα περιγράψουν τις δραστηριότητες των δύο πρώτων ημερών.

Στη μια το μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε επανάληψη και χωρίς... περιττές διακοπές το ρούκι γκέιμ αλλά και όλους τους διαγωνισμούς.

Το κυρίως πιάτο θα... σερβιριστεί στις 3 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Το περίφημο Ολ-Σταρ Γκέιμ ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της Δυτικής και της Ανατολικής περιφέρειας θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση σε περιγραφή του Τάσου Μαγουλά και του Ρήγα Δάρδαλη

Το πρόγραμμα του τριημέρου

Παρασκευή 4 μετά τα μεσάνυχτα. (Ζ)

Ρούκι-Γκέιμ

Σάββατο 3 μετά τα μεσάνυχτα (Ζ)

Διαγωνισμοί τριπόντων-καρφωμάτων-επιδεξιοτήτων

Κυριακή 1 μετά τα μεσάνυχτα (Ε)

Ρούκι-Γκέιμ και Διαγωνισμοί τριπόντων-καρφωμάτων

Κυριακή 3 μετά τα μεσάνυχτα (Ζ)

Ολ-Σταρ Γκέιμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...