Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Τελευταία νέα ΠΑΟΚ


Η Προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται για τον πολύ σημαντικό αγώνα με το Μαρούσι την Κυριακή (19:00 Novasports 3 ) στο γήπεδο της πυλαίας. Ο Χέλιγουελ που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού (στο πέλμα) επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του “Δικέφαλου” και πλέον σειρά παίρνει ο Μπράνκο Μιλισλάβιεβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων την Πέμπτη.
Την Πέμπτη εξάλλου θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης από τον χειρούργο ορθοπεδικό Κώστα Σαμαρά, ο άτυχος Αντώνης Κεσίσογλου, που υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Αύριο η συνάντηση με τους συνδέσμους

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στους επιτελείς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τους συνδέσμους της ομάδας (20:00) η οποία είχε αναβληθεί πριν από λίγο καιρό όπου αναμένεται να ζητηθεί από την διοίκηση η στήριξη από τον κόσμο στην συνέχεια με αρχή το επόμενο παιχνίδι με το Μαρούσι.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ : “Aπό την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μαρούσι, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 7μ.μ, για την 16η αγωνιστική της Α1. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και η παρουσία όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι επιβεβλημένη, για την ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει η ομάδα, αλλά και για την επίτευξη των στόχων της στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010”.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μαρούσι, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι...

10€ για τα μέλη των συνδέσμων
15€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (εκτός των VIP)
20€ για τα διαζώματα 108, 109, 110 και 111
Ισχύουν και παιδικά εισιτήρια (5€)

Αύριο μιλάει ο Σούλης Μαρκόπουλος

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 12.30 στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ - Μαρούσι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010 (7μ.μ) για την 16η αγωνιστική της Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...