Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος (Δηλώσεις)



Συνέντευξη Τύπου



Σούλης Μαρκόπουλος (Προπονητής ΠΑΟΚ)

«Ευχαριστώ τον κόσμο, για μία ακόμη φορά ήταν καταλύτης. Το ότι ανατρέψαμε δύο φορές τη διαφορά ήταν σημαντικό και δεν θα το καταφέρναμε χωρίς τη βοήθεια του κόσμου», τόνισε ο κόουτς του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που επέδειξαν σθένος και παρότι ήμασταν δύο φορές πίσω στο σκορ δεν έδειξαν δείγμα πανικού. Είχαμε υπομονή γυρίσαμε το ματς και πήραμε μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είχαμε πρόβλημα στη ρακέτα όπου ο Πανελλήνιος δε μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Επρεπε να τρέξουμε και γι’ αυτό χαμηλώσαμε το σχήμα για να τρέξουμε μήπως πάρουμε καλάθια από αιφνιδιασμούς. Αυτήν τη φορά μας βγήκε. Ελπίζω στο μέλλον να διορθωθούμε σε πολλούς τομείς».

Ο Κ.Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και στις πολλές για μαι ακόμα φορά βολές της ομάδας του (16 χαμένες). «Οι βολές είναι θέμα άγχους. Εχει μπει και στο μυαλό των παικτών και όποιος πηγαίνει στη γραμμή νιώθει σαν να είναι είναι δεμένα τα χέρια του. Πιστεύω ότι αν κάνουμε κάποιες ακόμα νίκες θα διορθωθούμε και στο συγκενριμένο κομμάτι». Οσο για τη νέα κακή εμφάνιση του Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς, «πιστεύω ότι το θέμα Μιλισάβλιεβιτς είναι ψυχολογικό, περισσότερο θέμα χρόνου»,τόνισε.

Ηλίας Ζούρος προπονητής (Πανελληνίου)


«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Σούλη. Ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος, καμία σχέση με την αρχή της σεζόν και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλες οι ομάδες θέλουν χρόνο. Δυστυχώς είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και αυτή είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω για το ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν υπάρχουμε! Ευελπιστώ ότι είναι η κούραση και δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση. Είχαμε 6 τραυματίες και η προπόνηση ουσιαστικά είναι ατομική. Βίντεο, θεραπείες και πάμε να παίξουμε το ματς. Ο Τζόνσεν έπαιξε 4 λεπτά επειδή είχε πρόβλημα. Πρέπει να διορθώσουμε το κακό με το τέταρτο δεκάλεπτο και να συγκεντρωθούμε στο ματς του Μπιλμπάο που είναι φαβορί στον όμιλό μας. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και συγχαρητήρια στον κόσμο, δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα χωρίς παρεκτροπές».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δήλωσε: «Αφιερώνουμε νίκη στον Δημήτρη Πατρίδα Πατρίδα που είναι κοντά στην ομάδα και έχασε τον πεθερό του. Ξέραμε ότι ο Πανελλήνιος είναι πολύ καλή ομάδα και μόνο ότι γυρίσαμε δύο φορές από το - 9 τα λέει όλα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Εχουμε δύσκολη σειρά από ματς και θέλουμε να εμφανιστούμε το ίδιο αποφασισμένοι στη συνέχεια». Σχολιάζοντας το θέμα των βολών ο Ελληνας γκαρντ είπε: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο χάνουμε τόσες βολές. Δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Μας έχουν στοιχίσει οι βολές και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος από την πλευρά του τόνισε: «Ημασταν καλοί για 25-30 λεπτά αλλά χάσαμε 2 φορές διαφορά 10 πόντων. Και όταν γυρνάει ο ΠΑΟΚ έτσι το ματς με τον κόσμο στο πλευρό του είναι δύσκολο να κερδίσεις. Συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς αρχής γενομένης απ' αυτό στο Μπιλμπάο».

Ο Κένι Γκρέγκορι στάθηκε κι αυτός από την πλευρά του στο θέμα των άστοχων βολών: «Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι εύστοχοι, αλλά εμείς μοιάζουν τον τελευταίο καιρό σαν να έχουμε δέκα Σακίλ Ο' Νιλ στην ομάδα. Καλύτερα, λοιπόν, να μην μιλήσουμε γι αυτό το θέμα. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά είναι προτιμότερο να μην το συζητάμε συνέχεια». Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε: «Πετύχαμε απλά μία καλή νίκη. Δεν είναι ανάγκη να πανηγυρίσουμε ή να κάνουμε κάποιο πάρτι. Είναι καλό βέβαια που το καταφέραμε πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι γιατί μας ανεβάζει τη ψυχολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...