Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ολυμπιακός - Άρης (Δηλώσεις)


Ντέιβιντ Μπλατ (Προπονητής Άρη)

«Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος στο τέλος του παιχνιδιού. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Για να νικήσεις εδώ θα πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω στο τέλος κι εμείς δεν το κάναμε. Επρεπε να πετύχουμε κάποια μεγάλα σουτ για να πάρουμε τη νίκη, αλλά αυτό δεν έγινε. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του και μας έκανε τη ζωή δύσκολη», ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το αν στον Αρη ταιριάζει ο Ολυμπιακός απάντησε: «Ποιος θέλει να παίξει με αυτούς; Είναι πολύ καλοί».

Ο Ιβάν Πάουνιτς πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Χάσαμε κάποια σουτ στα τελευταία λεπτά κι έτσι δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη. Ακολουθούν κάποια κρίσιμα παιχνίδια για εμάς».


Παναγιώτης Γιαννάκης (Προπονητής Ολυμπιακού)

"Μετά από μία μεγάλη νίκη το περιμέναμε πως το σημερινό ματς θα κυλούσε έτσι. Το διαχειριστήκαμε καλά με παίκτες που δεν έχουν παίξει και τόσο πολύ. Ολοι μπορούν να μας βοηθήσουν. Είναι φυσιολογικό μετά από μία μεγάλη νίκη όπως αυτή στη Βιτόρια να μην υπάρχει η απαραίτητη συγκέντρωση. Υπήρχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...