Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Μαρκόπουλος: “Πιστεύουμε στην ομάδα μας”



Ο πρώτος γύρος της Α1 ολοκληρώνεται για τον ΠΑΟΚ με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Γυμναστικό Σύλλοσο Ολύμπια Λάρισας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 στο PAOK Sports Arena στις 5μ.μ και ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες, αλλά και τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού :

"Το παιχνίδι με την Ολύμπια είναι ένα από αυτά στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανέναν άλλο στόχο εκτός από τη νίκη. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Ρόδο δεν μας επιτρέπεται κανένα άλλο αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι η ομάδα της Λάρισας έχει ένα καλό ρόστερ με καλούς παίκτες. Πιστεύουμε όμως στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι θα έχουμε καλή απόδοση με μεγάλη διάρκεια. Με τη βοήθεια του κόσμου θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πάντα μία ήττα δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα όπως και να έρθει αυτή. Το ότι έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, στα τελευταία δηλαδή δευτερόλεπτα, σίγουρα είναι ακόμη χειρότερο για εμάς γιατί οι παίκτες παρότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, στο τέλος δεν δικαιώθηκαν οι κόποι τους. Είναι κάτι όμως το οποίο πιστεύουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε".

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, αναφέρθηκε και ο Παναγιώτης Καυκής, που τόνισε: "Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, να κλείσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και για να κάνουμε πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, να είμαστε καλοί και προσεκτικοί στην άμυνα και να επιβάλλουμε από την αρχή του αγώνα το δικό μας ρυθμό. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί η Ολύμπια παλεύει όλα τα παιχνίδια κι από εμάς εξαρτάται να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό τον αγώνα. Ελπίζουμε και περιμένουμε ότι θα έχουμε και τη βοήθεια των φιλάθλων μας, που είναι αλήθεια ότι μας έλειψαν, καθώς έχουμε καιρό να παίξουμε μπροστά στο δικό μας κοινό, που πάντα μας δίνει ώθηση και περισσότερη ενέργεια σε κάθε αγώνα".

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι την 17ή αγωνιστική :

Ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι την 17ή αγωνιστική. Το επόμενο Σάββατο (30/1) στις 15.45 θα ξεκινήσει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Πανελλήνιο για την 14η αγωνιστική της Α1, ενώ το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο Αλεξάνδρειο, θα πραγματοποιηθεί στις 9μ.μ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών :

14η αγωνιστική

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

15.45: ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος (Nova Sports)



15η αγωνιστική

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

21.00: Άρης - ΠΑΟΚ (Nova Sports)


16η αγωνιστική

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

19.00: ΠΑΟΚ - Μαρούσι (Nova Sports)


17η αγωνιστική

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

18.45: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (ΣΚΑΪ)


Το νέο τεύχος "Matc Pro"

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο "Παλατάκι" και μαζί επιστρέφει και το "Match Pro", το επίσημο πρόγραμμα αγώνα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, για την 13η αγωνιστική της Α1. Στο νέο τεύχος του "Match Pro", που θα διανεμηθεί δωρεάν στο PAOK Sports Arena, οι φίλαθλοι της ομάδας, μπορούν να διαβάσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Χρήστου Ταπούτου, στοιχεία για την ιστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον ΓΣ Λάρισας και την Ολύμπια Λάρισας, από την συγχώνευση των οποίων προήλθε το περασμένο καλοκαίρι ο ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, αλλά και φωτογραφίες από τις τελευταίες εκδηλώσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.


Στο νέο τεύχος του "Match Pro", υπάρχει και διαγωνισμός με δώρο μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας του ΠΑΟΚ, του προπονητή Σούλη Μαρκόπουλου και του τεχνικού διευθυντή Νίκου Σταυρόπουλου. Λεπτομέρειες στο "Μatch Pro".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...