Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Μπλατ : "Πρόκληση το παιχνίδι με την Μπανταλόνα".


Ο Αρης πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τρίτης (26/1) με την Μπανταλόνα.
Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει τα ξημερώματα για τη Βαρκελώνη όπου την Τρίτη ξεκινά την προσπάθειά της στους "16" του EuroCup.


Τις σκέψεις του για τον συγκεκριμένο αγώνα (Τρίτη 26/01, 21:45) ανέλυσε ο Προπονητής του Άρη Ντέιβιντ Μπλατ :

"Αυτό που μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια, είναι ότι στο Τοπ 16 όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα. Και αυτό δεν με εκπλήσσει καθόλου. Όσο περνάει ο καιρός, οι ομάδες που θα αντιμετωπίζουμε θα είναι πολύ ανταγωνιστικές".


Για την Μπανταλόνα :

"Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, η οποία είναι παραδοσιακά πολύ καλή τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Αυτός ο αγώνας θα είναι μια πραγματική πρόκληση για εμάς. Η Μπανταλόνα είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει σε γρήγορο ρυθμό και ειδικά μέσα στην έδρα της σκοράρει πολύ εύκολα. Μπορεί να παίζει το ίδιο καλά και στην άμυνα, στοιχείο που σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίζουν. Θα πρέπει να τους περιορίσουμε, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη".

Στο ερώτημα αν ο αγώνας αυτός είναι καθοριστικός για τη συνέχεια των «κίτρινων» στη διοργάνωση, ο κ. Μπλατ τόνισε: "Έχουμε να δώσουμε έξι αγώνες και ο καθένας από αυτούς έχει τη σπουδαιότητά του. Δεν μπορώ να πω ότι ένας αγώνας είναι πιο σημαντικός από τον άλλο. Πάντα όμως τα πρώτα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για την συνέχεια. Από τη μία πλευρά είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας, αλλά από την άλλη πρόκειται για μια ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, για να ξεκινήσουμε με νίκη την επόμενη φάση".

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πιστεύω ότι οι παίκτες μου είναι πολύ μαχητικοί και παίζουν πάντα έχοντας ως κίνητρό τους τη νίκη. Έχουν κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, σε αντίθεση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Και για αυτούς αποτελεί πρόκληση ο ερχόμενος αγώνας κόντρα στη Μπανταλόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...