Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Μαρούσι "Εσύ θα λείπεις";


Με κεντρικό σύνθημα «Εσύ θα λείπεις;» ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αμαρουσίου ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας εκστρατεία για να προσελκύσει όσο περισσότερους Μαρουσιώτες αλλά και γενικότερα φίλους του Μπάσκετ , στο ιστορικό ραντεβού της ομάδας με την Μακάμπι, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Τύπωσαν αφίσες τις οποίες θα αναρτήσουν σε όσα περισσότερα σημεία της πόλης μπορέσουν , συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων αλλά και των στεκιών της νεολαίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» κυνηγάνε άλλη μια υπέρβαση, αφού μετά την μεγαλειώδη πρόκριση στους ομίλους και τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους σε αυτόν , έφτασαν στο σημείο να απέχουν μια νίκη από την συμμετοχή τους στο ΤΟΡ 16. Από τη μία λοιπόν είναι η έξαψη που παρατηρείται περιμένοντας αυτό το παιχνίδι, από την άλλη είναι η ηρεμία και οι χαμηλοί τόνοι που επικρατούν στις τάξεις της ομάδας. Τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και οι παίκτες του ξέρουν ότι έχουν ήδη κάνει το χρέος τους και ετοιμάζονται για ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα.
«Δεν αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης και προετοιμασίας μας. Την νίκη θα την θέλαμε ακόμη κι αν δεν είχαμε ελπίδα πρόκρισης. Σαφώς είναι μια πρόκληση και μια ευκαιρία ταυτόχρονα, αλλά κι ένα παιχνίδι από το οποίο η ομάδα μας έχει μόνο να κερδίσει και τίποτα να χάσει γιατί ήδη έχει πετύχει πολλά στην κορυφαία διοργάνωση. Τα παιδιά κάνουν μια καταπληκτική προσπάθεια από το ξεκίνημα της σεζόν και ξέρουν πως όσο παίζουμε με τη φιλοσοφία και την ομαδική νοοτροπία που έχουμε δείξει ως τώρα δεν φοβόμαστε κανέναν. Αξίζει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο αφενός για να ευχαριστηθεί ένα όμορφο παιχνίδι υψηλού επιπέδου και αφετέρου για να κάνει την ομάδα μας να νιώσει ακόμη πιο όμορφα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κοουτς, Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ουσιαστικά η προετοιμασία στο αγωνιστικό κομμάτι ξεκινάει την Τρίτη, αφού η προπόνηση της Δευτέρας ήταν προαιρετική. Παρ’ όλα αυτά στο γήπεδο πήγαν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Ο Ιγκορ Μιλόσεβιτς ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και φυσικά θα είναι στην διάθεση του προπονητή την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...