Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Απολογιστική συνέντευξη ΚΑΕ ΠΑΟΚ




Δηλώσεις

Νίκος Σταυρόπουλος (Τεχνικός διευθυντής ΚΑΕ ΠΑΟΚ) :

"Στόχος του ΠΑΟΚ ήταν και είναι η εξυγίανση της ομάδας. Από τότε που ήρθε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος όλοι νόμιζαν πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα θα βγούμε ευρωλίγκα, αυτά δεν είναι εύκολα η ομάδες χρειάζονται χρόνο για να δέσουν. Αυτό που προσπαθούμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, πέρα από τον αγώνα με τον Πανελλήνιο στα υπόλοιπα παιχνίδια τα καταφέραμε αν και ήρθαν οδυνηρές ήττες από Καβάλα, Παναθηναϊκό, Περιστέρι, Ρόδο στο τέλος".


Για το μέλλον της επαγγελματικής ομάδας : " Ήδη αρχίζουμε και ξεχωρίζουμε κάποια παιδιά και θα ανανεώσουμε την συνεργασία μαζί τους ώστε να είναι μέρος του κορμού που προσπαθόυμε να φτιάξουμε στον ΠΑΟΚ".

Για τα μικρά παιδιά : "Φιλοξενούμε 400 παιδιά στις ακαδημίες μας, προσπαθούμε να κτίσουμε ένα κλειστό μέσα στο "Παλατάκι" που θα έχει περιλαμβάνει γήπεδα μέσα του ώστε να αυξήσουμε τον αριθμό των μικρών παιδιών που έχουμε στις τάξεις μας, στόχος είναι να φιλοξενήσουμε 1000 πεδιά !! στις τάξεις μας. Οι ακαδημίες έχουν πάρει μέρος σε σπουδαία Ευρωπαϊκά τουρνουά και θα συνεχίσουν να το κάνουν, άλλωστε έχουμε συνεργασία με την Μπαρτσελόνα και την Σιένα στα τμήματα υποδομής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...