Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΜVP ο Βασιλειάδης


O τίτλος του MVP της αγωνιστικής είναι το καλύτερο δώρο για τον Κώστα που κλείνει τα 26 του χρόνια (15/3/1984) έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τη Lagun Aro που έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος κυριαρχεί σε σημαντικές στατιστικές κατηγορίες της Ισπανικής Λίγκας.
Έτσι λοιπόν, με μ.ο. 16.3 β. στο σύστημα αξιολόγησης είναι ο 7ος καλύτερος παίκτης της ACB και 5ος της σκόρερ με μ.ο. 16.3 πόντους ανά παιχνίδι (σύνολο 376). Ακόμη είναι δεύτερος σε εύστοχα τρίποντα (έχει 66 και μ.ο. 2.87 ανά παιχνίδι), ενώ είναι ο 8ος παίκτης στα κλεψίματα με σύνολο 34 (1.5 μ.ο.). Και δεν είναι μόνο αυτά. Είναι 12ος σε απόλυτο αριθμών εύστοχων ελεύθερων βολών (72/81) και 10ος όσον αφορά τα ποσοστά του στη συγκεκριμένη κατηγορία (90%). Είναι ακόμη 8ος σε χρόνο συμμετοχής με μ.ο. 30:04 λεπτά.
Όσον αφορά στον τίτλο του "Παίκτη της Εβδομάδας" που κέρδισε με τη χθεσινή του εμφάνιση, οφείλεται στους 35 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης (2ος αυτή την εβδομάδα ήταν ο Felipe Reyes της Real Madrid με 31), ενώ ακόμη ήταν και ο πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής με 27 πόντους (2ος πάλι ο Reyes με 23). Ο ίδιος δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση: "Τη νίκη την παίρνει όλη η ομάδα΄" είπε. "Δεν έχει σημασία το πώς παίζει ο κάθε ένας απο μας ξεχωριστά. Αυτό που ξέρω είναι ότι χρειαζόμαστε 5-6 νίκες οπωσδήποτε για να εξασφαλίσουμε την κατηγορία" και συνέχισε "έπαιζα πολύ τον τελευταίο καιρό και αισθανόμου ν λίγο κουρασμένος. Πλέον όμως είμαι πολύ καλύτερα και νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου εκεί που χρειάζεται. Άλλες φορές θα παίξεις πολύ καλά, άλλες όχι τόσο. Το θέμα είναι να μείνουμε όλοι συγκεντρωμένοι στον κοινό σκοπό που είναι η σωτηρία της ομάδας". Η ACB πάντως ετοίμασε ένα σχετικό βίντεο-αφιέρωμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.





Πηγή : http://www.kostasvasiliadis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...