Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

O KΩΣΤΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑCB: 'ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ' (15/03/2010)


Άρθρο για τον Κώστα φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ACB καθώς κέρδισε τον τίτλο του "Παίκτη της Εβδομάδας" το οποίο έχει ως εξής:
Ο Κώστας Βασιλειάδης της Xacobeo blu:sens συνδύασε τη Δευτέρα τα 26α του γενέθλια με τον τίτλο του 'Παίκτη της Εβδομάδας", το οποίο θεωρεί "το καλύτερο δώρο γενεθλίων", αφού έπαιξε απέναντι στη Lagun Aro "το πιο ολοκληρωμένο του παιχνίδι", που τον έχρισε πρώτο σκόρερ και πρώτο σε αξιολόγηση της 25ης αγωνιστικής.
Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος αυτή τη Δευτέρα. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ομάδα του την Κυριακή με μία νίκη-βάλσαμο επί της Lagun Aro, στην οποία ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Με 35 βαθμούς αξιολόγησης ο Έλληνας forward κέρδισε τον τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη για πρώτη φορά στην παρουσία του στην ACB.
Για τον Κώστα "αυτό είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων. Κι ακόμη περισσότερο επειδή η ομάδα μου είχε κάνει οκτώ σερί ήττες και χρειαζόμασταν τη νίκη αυτή όσο τίποτε άλλο". Παρόλα αυτά, παρά του ότι έχει σοβαρούς λόγους να γιορτάζει αυτή την 15η Μαρτίου, ο ίδιος βάζει τη συλλογική επιτυχία πριν από την ατομική "Το πρώτο είναι η νίκη και μετά ο τίτλος του MVP".
To αστέρι της Xacobeo δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την εμφάνισή του την Κυριακή. "Πρόκειται για το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Το να είσαι ο καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής είναι πολύ σημαντικό για όλους όσοι αγωνίζονται εδώ, πολύ περισσότερο για μένα. Ειδικά αφού έκανα ότι ήταν δυνατόν από μέρους μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει".
Κάνοντας προσωπικό ρεκόρ πόντων στην ACB (27) και αξιολόγησης (35) ο Βασιλειάδης θεωρεί ότι αυτό ήταν το καλύτερό του παιχνίδι στην Ισπανία. "Ναι, ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι. Τουλάχιστον το πιο ολοκληρωμένο σε άμυνα και επίθεση. Βοήθησα με τα ριμπάουντ, στην άμυνα... για μένα ήταν από τα πιο ολοκληρωμένα μου παιχνίδια".

πηγή : http://www.kostasvasiliadis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...