Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Μιχάλης Τσαϊρέλης : “Δουλεύω σκληρά για να παραμείνω στον Άρη”


Ο διεθνής Σέντερ Φορ των Τρικάλων, Μιχάλης Τσαϊρέλης που αγωνίζεται δανεικός από τον Άρη μίλησε στην τηλεόραση της “4E” και την εκπομπή “O Κόσμος του Μπάσκετ” σχολιάζοντας την μέχρι τώρα πορεία των Τρικάλων, τόνισε τι πρέπει να κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία αλλά εξέφρασε και την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη.



Συνέντευξη στον Γιώργο Διπλοϊδη
(18/03/2010)


Τρίκαλα – Ολυμπιακός χθες σε ένα παιχνίδι που παλέψατε αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο πολλές λύσεις…


“Η αλήθεια είναι ότι το παλέψαμε τα δύο πρώτα δεκάλεπτα μετά δεν αντέξαμε την μεγάλη πίεση καθώς ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες”.


Παρά το γεγονός όμως ότι δεν τα καταφέρατε το θετικό φαίνεται να είναι πως οι ομάδες που έχετε τους ίδιους στόχους δεν νίκησαν...


“Το καλό για μας είναι ότι παρόλο που σε ένα παιχνίδι, το Ηλυσιακός –ΠΑΟΚ, πήγε να γίνει η έκπληξη τελικά στην παράταση δεν ολοκληρώθηκε. Έτσι συνεχίζουμε, έχουμε αρκετές ελπίδες για την παραμονή, με έξι παιχνίδια να απομένουν και βλέπουμε…”


Σε αυτούς τους αγώνες έχετε αρκετά δύσκολα παιχνίδια όπως με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό αλλά παρόλα αυτά η διαφορά των δύο νικών φαίνεται να σας δίνει βαθιά ανάσα…


“Παιχνίδια όπως με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό είναι εκτός προγράμματος για να σωθούμε πρέπει να επικεντρωθούμε στις αναμετρήσεις με Καβάλα, Πανιώνιο εντός και Ηλυσιακό στην αντίπαλη έδρα”.


Τις προάλλες ο συμπαίκτης σου ο Αποστολίδης μας τόνισε ότι μετά από την φυγή συμπαικτών σας η έλευση του Γιανγκκ ήρθε να σας ενισχύσει ιδιαίτερα συμφωνείς μαζί του;


“Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και το σημαντικότερο ένα σπουδαίο παιδί, κατευθείαν μόλις ήρθε συνεργαστήκαμε άριστα και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν από την αρχή μαζί μας έδεσε αμέσως με τα υπόλοιπα παιδιά”.


Ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία πως βλέπεις τον αγώνα αλλά και την προσπάθεια του αντιπάλου σου μέχρι στιγμής;


“Είναι ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει τόσο καλά εκτός έδρας όσο εντός. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα , θα μπούμε για να παλέψουμε όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι χωρίς να έχουμε όμως άγχος και ότι βγει”.


Πάμε στον Άρη που τον γνωρίζεις πολύ καλά, καθώς ανήκεις στους “Κίτρινους” πως βλέπεις την μέχρι τώρα πορεία και την αδυναμία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις;…


O Άρης κάνει πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη αλλά δεν τα πηγαίνει όσο καλά ελπίζαμε στην Ελλάδα, παρόλα αυτά πιστεύω πως με τον νέο προπονητή θα βρει τον δρόμο του και θα βγει οχτάδα. Έχουν πάρα πολλές δυνατότητες, είναι παίκτες ποιότητας με ιδιαίτερη εμπειρία και πιστεύω θα φτάσουνε όσο πιο ψηλά μπορούνε. Το αρνητικό είναι ότι έχουν αλλάξει δύο με τρεις προπονητές και αυτί παίζει το ρόλο του”.


Έκανες δύο καλά παιχνίδια με τον Άρη και το Μαρούσι, ενώ ψηφίστηκες και MVP στο Ολ Σταρ Γκέιμ , με την σκληρή δουλειά σου στόχος είναι να επιστρέψεις στον Άρη;


“Σίγουρα, δουλεύω κάθε μέρα αυτό μόνο μπορώ να κάνω ως νέος καλαθοσφαιριστής και μέσα μόνο από τις καλές εμφανίσεις θα μπορέσω να το πετύχω αυτό”


Πάντως στον κόσμο του αρέσει να αγωνίζονται τα νέα παιδιά..


“Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος στηρίζει τα νέα παιδιά, παρόλα αυτά ενώ υπάρχουν στην Ελλάδα πολύ σπουδαία ταλέντα όλα αυτά τα χρόνια δεν αξιοποιούνταν αλλά αυτό αλλάζει τα τελευταία χρόνια, ίσως να είναι και αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια”


Τελειώνοντας αναδείχθηκες πολυτιμότερος παίκτης πως ήταν η εμπειρία της όλης γιορτής;


“Ήταν μια ωραία γιορτή αυτά τα παιχνίδια γίνονται για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να συναντηθούμε παίκτες που γνωριζόμαστε χρόνια, δεν έχει σημασία πως ανακηρύσσεται πολυτιμότερος παίκτης αν και μεταξύ μας βάλαμε στοίχημα για το ποιος θα επικρατήσει στο τέλος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...