Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο τελικός της Ευρωλίγκα!


Τι περιμένουμε να δούμε σ αυτόν.

Προπονητές δεν είμαστε αλλά μας αρέσει πολύ να παρακολουθούμε μπάσκετ. Γι αυτό το σας παραθέτουμε κάποια πράγματα που περιμένουμε να δούμε στον τελικό.

Ø Τον Νίκο Καλάθη να παίζει άμυνα «όβερπλει» τον Τζέρεμι Πάργκο. Το έκανε με τον Νανάρο στην σειρά με την Μπαρτσελόνα, με τον Καουκένας στον ημιτελικό γιατί να μην το κάνει και στον τελικό. Άλλωστε είναι ο γρήγορος παίκτης για να αντιμετωπίσει την «σπιρτάδα» του Αμερικανού.

Ø Τον Δημήτρη Διαμαντίδη εναντίον του Τσακ Έιντσον. Του Αμερικάνου που ήταν ο MVP του ημιτελικού Ρεάλ – Μακάμπι και αποτελεί το «κλειδί» των Ισραηλινών. Το «τριάρι» στον Παναθηναϊκό είναι ο Περπέρογλου αλλά ο «3D» του «τριφυλλιού» «ταιριάζει γάντι» στον Έιντσον.

Ø Να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός κοντά στο καλάθι και να φθείρει τον Σχορτσανίτη. Ο Σοφοκλής χρεώθηκε με φάουλ απέναντι στον Τόμιτς γιατί να μην γίνει και τώρα. Αν ο «Big Sofo» πάει στον πάγκο, Ελιγιάου, Μάτσβαν, Χέντριξ πολύ δύσκολα θα αντιμετωπίσουν Μπατίστ, Τσαρτσαρή, Φώτση, Βουγιούκα, Μάριτς, Καϊμακόγλου.

Ø Τι μαρκάρισμα θα επιλέξει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για τον Σχορτσανίτη. Συνήθως πάει σε αντιμετώπιση του με βοήθειες απ ότι έχει δείξει τόσα χρόνια όταν ο Σοφοκλής έπαιζε στον Ολυμπιακό. Αν γίνει αυτό πάνω του θα βρίσκεται ο Μπατίστ και θα παίρνει βοήθειες από άλλους όπως ο Διαμαντίδης που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Ø Τον Τσακ Έιντσον να είναι πάνω στον Διαμαντίδη. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Αμερικάνος τα κάνει όλα και για να «βραχυκυκλώσεις» τον Παναθηναϊκό το «α» και το «ω» του είναι ο Έλληνας πλέι μέικερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...