Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο Δημήτρης Αράπης αποκαλύπτεται



Μία πολύ δύσκολη χρονιά τελείωσε, τι θετικά και αρνητικά κράτησες και τι περιμένεις από την νέα χρονιά;


«Τέλειωσε μία χρονιά που δυστυχώς δεν πετύχαμε τους στόχους που θέσαμε με την ομάδα και αυτό δυστυχώς συνέβη μετά από μια πολύ καλή σαιζόν σαν την περσινή που καταλάβαμε την τρίτη θέση. Ως θετικά μπορώ να κρατήσω την δουλειά που έκανα φέτος και τις εμπειρίες που αποκόμισα. Από την άλλη το αρνητικό από αυτή την χρονιά πέρα από την 8η θέση, είναι ότι δεν μπόρεσα να κάνω το βήμα παραπάνω και να βοηθήσω την ομάδα. Από την  επόμενη χρονιά περιμένω να έχω καλύτερη απόδοση και να είναι μια χρονιά γεμάτη προσπάθεια και χωρίς τραυματισμούς».


Υπήρξε κάποια  στιγμή,που πέρασε  από το μυαλό σου να τα παρατήσεις(φέτος);

«Γενικά δεν θεωρώ την παραίτηση ως επιλογή. Και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είμαι πολύ τυχερός και έχω ως επάγγελμα και αμείβομαι από κάτι που αγαπώ, ενώ άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν δουλειά». 


Η χρονιά τελείωσε ποιο είναι το κίνητρο τις νέας....

«Το κίνητρο για κάθε αθλητή θεωρώ οτι είναι να ανεβαίνει επίπεδο κάθε χρόνο. Κάθε χρόνο θέλω να είμαι καλύτερος και να πετυχαίνω κάτι καλύτερο». 


Αν συνεχιστούν τα οικονομικά προβλήματα θα κοιτούσες ποιο χαμηλές κατηγορίες ή ακόμα και το εξωτερικό; 

«Οικονομικά προβλήματα μπορεί να υπάρχουν αλλά μην ξεχνάμε οτι το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό και επίσης το εξωτερικό δεν είναι πανάκεια. Από την άλλη βέβαια είμαι επαγγελματίας αθλητής και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό μου. Αν αυτό μελλοντικά είναι ο ΠΑΟΚ ή άλλη ελληνική ομάδα ή το εξωτερικό δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι οτι αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα του ΠΑΟΚ».


Το Μπάσκετ βλέπουμε καθημερινά περνάει πολύ δύσκολες καταστάσεις, εσύ σαν νέος ηλικιακά αθλητής τι πιστεύεις για το μέλλoν;

 
«Όλοι από τους αθλητές, τους προπονητές μέχρι και τους παράγοντες έχουμε συμβάλλει άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο στο να έρθει το μπάσκετ στην σημερινή κατάσταση. Στο χέρι μας είναι να το φτάσουμε και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Αισοδοξώ για το μέλλον και θέλω να πιστεύω οτι θα διαγνωστούν τα λάθη και θα διορθωθούν με σωστό τρόπο και όχι με πρόσκαιρες λύσεις». 

(Συνέντευξη στον φίλο Παναγιώτη Αλβανό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...